Riegitaal

AON
AON

Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)

De werkgever heeft als taak preventiebeleid te voeren in zijn bedrijf, waarbij hij zich bij het uitvoeren van sommige preventietaken die hij niet binnen de organisatie kan regelen moet laten ondersteunen door één of meer externe deskundigen. AON vindt het belangrijk om u als klant goed en pro actief te adviseren. Om die reden is zij in het licht van de nieuwe arbowetgeving een samenwerking aangegaan met Arbode Consultancy en Riepair.

Riegitaal: dé RI&E applicatie voor u als werkgever

Riegitaal is een betaalbaar en gebruikersvriendelijk systeem. Via de applicatie brengt u als werkgever zelf de risico’s in kaart via de applicatie. Op deze manier bent u bewust bezig met het veilig en gezond houden van uw bedrijf en hierdoor dus ook met het terugdringen van de kans op ongelukken en verzuim. Dit toont goed werkgeverschap. Wanneer u zich als ondernemer niet bezig houdt met deze zaken, kan dit grote gevolgen hebben voor onder andere de kosten, verzuimende werknemers, werkplezier van werknemers en het imago van het bedrijf.

Meer weten?

Speciaal voor de klanten van Aon kunnen wij u deze unieke digitale RI&E-applicatie aanbieden tegen een interessant tarief. Indien u interesse in of vragen heeft over Riegitaal, dan kunt contact opnemen met Arbode Consultancy via onderstaand formulier.

copyright ©2020 Riepair - Houdt bedrijven gezond en veilig - All rights Reserved Contact | Disclaimer